Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да разкаже

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да разкаже
Коментари Харесай

Член на СИК в Пловдив обижда гласоподавател с шапшал

Читател на Plovdiv24.bg  се свърза с редакцията ни, с цел да опише, че е станал обект на жестоко отношение и обиди от член на СИК в днешния избирателен ден. Ето какво описа той:

Току-що се завърнах след гласуването с баба ми в изборния секционен пункт " ОУ Душо Хаджидеков ", Секция 77. Имаше случай с един господин от комисията, който съвсем докара до спор. Веднага след влизането ни в секцията той изглеждаше нахален и изяснено подразнен. Той се отнасяше с пренебрежение към гласоподавателите и влизаше в борба с други членове на изборната секция.

Когато го попитах за името му, тъй като нямаше бадж, с цел да подам сигнал до Централната изборна комисия, той ме обиди, наричайки ме " шапшал " и обидно разяснява външния ми тип. Понеже имах законното право да му задам този въпрос и той го отхвърли, аз взех решение да направя фотография на него.

След това той стартира заплашително да се доближава към мен, с желанието да се конфронтира за фотографията, продължавайки с обиди и обвинявания " кой съм " и " що съставлявам ". Въпреки че пробвах да му обясня, че държанието му не е задоволително, той настояваше и продължаваше да предизвика обстановката.

Накрая други членове на изборната секция се намесиха и го отстраниха, обяснявайки му, че имам право да го запитвам за името и да го фотографирам, защото се намирам на публично място. Този случай беше завършекът на мое стресиращо гласоподаване, което претърпях за първи път.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР